SEO (Search engine optimization)

Uw website op de eerste plaats!

Wat is SEO en wat heeft u eraan?

Kort samengevat is SEO het optimaliseren (intern en extern) van uw website voor de zoekmachines wat voor u betekend dat uw klanten (toekomstige klanten) u goed weten te vinden. Zoekmachine optimalisatie dus. Voor sommige mensen is dit ook bekend als: SEO, Search Engine Optimization, Search Optimization, Organic Search, Organic Ranking.

Wij van AllforYOUmedia.nl willen er alles aan doen om uw website zo hoog mogelijk in Google te krijgen zodat uw klanten u eenvoudig kunnen vinden, echter, wij zullen u nooit loze beloften doen. Te vaak krijgen wij van onze klanten te horen dat het vorige SEO bedrijf beloofd had dat ze op nummer 1 zouden komen te staan. Dit kan GEEN ENKEL bedrijf u garanderen. Wat wij u natuurlijk wel kunnen beloven is dat wij er alles aan zullen doen en er voor kunnen zorgen dat uw website GOED gevonden zal gaan worden in de Zoekmachines. Onze ruime ervaring en onze kennis die wij altijd up to date houden kunnen hiervoor zorgen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekennen?
Neem contact met ons op

No Cure? No Pay!

Wij hebben zo veel vertrouwen in ons werk dat wij u een No Cure No Pay constructie kunnen aanbieden. Wij werken niet met contracten waar u aan vast zit! U bent vrij om te gaan wanneer u wilt!
Zodra de website AANTOONBAAR resultaten behaald op SEO gebied ontvangt u (wederom in overleg) een maandelijkse factuur! Niet Eerder! Het enige dat u betaald zijn de opzetkosten.

  • Geen Contract waar u aan vast zit.
  • Pas betalen als er aantoonbare resultaten zijn
  • Uw eigen campagne manager dus: Persoonlijk contact.
  • No Cure? No Pay!
Meer informatie omtrent No Cure No Pay!